Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Így rendezd be a home office-t a kertben vagy az erkélyen

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Jobban megy a gondolkodás a friss levegőn? Próbáld ki, mennyire produktívvá válsz, ha a saját erkélyedről vagy kertedből dolgozol! Ehhez csak egy kényelmes kültéri székre, egy asztalra és a nagyobb kényelem érdekében néhány kiegészítőre lesz szükséged.

Meríts inspirációt tippjeinkből, és érezz rá a szabadtéri home office ízére! Lehet, hogy nem is vágysz majd visszamenni a szobába.

Megfelelő magasságú asztal

Ha egy alacsonyabb dohányzóasztalnál állsz neki dolgozni, néhány email elküldése után megfájdulhat a hátad, és talán legszívesebben abbahagynád az egészet.

Ha nem szeretnél elsőre egy nagyobb asztalba fektetni, szerezz be egy kisebb, összecsukható darabot.

Árnyékos hely bárhol

Nem baj, ha nincs olyan fa, ami alatt jó lenne dolgozni, egy stabil napernyővel bárhol árnyékos helyet teremthetsz a munkához! Végre jól látod majd a monitort, és megkímélheted a laptopod (és persze magad) a túlmelegedéstől.

Helyezd magad kényelembe!

Ha nem érzed jól magad szabadtéri home office-odban, akkor nem megy majd jól a munka. A legjobb, ha meló közben is veled van pár kényelmes párna és egy kancsó, teletöltve kedvenc frissítő italoddal.

Egy kényelmes függőszékből vagy egy nyugágyból pedig különleges élmény lesz lebonyolítani a hívásokat.

Rend a lelke mindennek

A fontos dokumentumokat tedd iratrendezőbe vagy mappába! Így mindig kéznél lesz minden, amire épp szükséged van. Egy stílusos papírnehezékkel pedig megakadályozhatod, hogy elvigye a szél a lapokat, amikre épp szükséged van.

Tarts szünetet!

Ha akár csak néhány percre is meg-megszakítod a munkát, jobban tudsz koncentrálni, és összességében rövidebb idő alatt elvégezhetsz ugyanannyi munkát. Egy dél körüli, 20 perces szundítással pedig megalapozhatod, hogy jól fogjon az agyad délután.

További tippek az erkély és a terasz stílusos berendezéséhez: