Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Fedezd fel 2022 kert trendjeit!

Inspirációt keresel a kerted vagy a terasz megújításához? Vagy csak érdekelnek a 2022-es kert trendek? Nézd meg összeállításunkat és válaszd ki az otthonodba legjobban illő kerti bútorokat, kültéri szőnyegeket, lámpákat és más stílusos kiegészítőket.

1. trend:

A „kint" az új „bent"

Egyre több időt töltünk a szabad levegőn és a terasz vagy a kerti pihenőhelyek lassan a nappali kényelmével kezdenek vetekedni. A kertek és teraszok 2022-ben is ezt a trendet fogják követni.

Válassz olyan kárpitozott kerti bútorokat, amelyeket rendkívül tartós külső anyagokkal ötvöznek. A kényelmes belső tér benyomását a kerti hintaszékkel, párnákákkal, kültéri szőnyegekkel és stílusos világítással érheted el.

2. trend:

Használd a kertet egész évben!

A kertet ne csak nyáron használd ki! A megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel kora tavasztól egészen késő őszig használhatod. Szerezz be néhány olyan meleg takarót, plédet és kültéri melegítőt, amelyekkel könnyedén melegen tarthatod a helyiséget a hidegebb napokon is!

3. trend:

Kültéri home-office

A világjárvány kezdete óta a home-office sokunk számára mindennapi valósággá vált. Ha már úgysem az irodában vagyunk, miért ne dolgozhatnánk közvetlenül a friss levegőn?

Kezdetnek bőven elég lesz egy stabil asztal, egy kényelmes szék, egy megfelelő napernyő és egy kellemes hely egy árnyas fa alatt. Látni fogod, hogy a megfelelő környezetben a munka is jobban megy.

Nézd meg 2022 további trendjeit!