20% kedvezmény 80 000 Ft feletti rendelés esetén | Kedvezménykód: MINUSZ20 →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Adj bohém stílust az ágyadnak!

Szereted a természetet, a kreativitást és a művészeteket? Vágysz egy laza, kissé akár hippis, barátságos térre, ahol elfelejtheted a napi gondokat? Akkor a boho, vagy más néven a bohém stílus lehet az, ami a legjobban passzol hozzád.

A hippi korszakban életre kelt boho stílus és a hozzá kapcsolódó kézműves alkotások gondtalanságot, játékosságot és romantikát visznek otthonodba. Meríts ihletet tippjeinkből, és alkosd meg álmaid bohém hálószobáját!

Főszerepben a textilek: Párnák és takarók

Akár kicsi, nagy, egyszínű, batikolt, mintás, pamut, selyem, szőrös, rojtos vagy pompomos, a lényeg, hogy legyen sok belőle!

Szerezz be néhány meleg plédet vagy takarót, tegyél természetes (akár keleties) szőnyeget az ágy alá, és akassz függönyöket az ablakok elé. A textil kiegészítők a bohém stílus alapjait jelentik, mivel azonnal barátságos légkört teremtenek bárhol.

Meleg színek a bohém stílusú hálóban

Az olyan meleg színek, mint a homokbarna, az okker, a narancs, a szürke vagy a zöld, jól mennek a természetet szeretetét hirdető hippis boho stílushoz. Ha vágysz valami figyelemfelkeltőbb színre is, azt jó ötlet egy párnák vagy vázák formájában becsempészni a lakásba.

Aludj természetes anyagokban!

Az alvás minőségét meghatározza az, hogy miben alszol. A bohém stílusban a lényeg ágyneműhuzat téren is a fenntarthatóság, újrahasznosíthatóság és a természetesség. A legjobb választás ezért a pamut, a len és a gyapjú. Amellett, hogy hosszú évekig tartanak, kellemesen puhák és ideálisak minden évszakban.

Növényminták a hálóban

Az ágyneműhuzat népszerű idei trendje a növényminta, ami természetes légkört visz a hálószobába. Szerezz be például pálmalevelekkel vagy szobanövényekkel díszített ágyneműhuzatot! Ha ezután még néhány élő, cserepes szobanövényt is teszel a szobába, a természetes szépség és üdeség uralja majd a hálód.

Dekoráció boho stílusban

A bohém stílusban használt dekorációk tele vannak érzelmekkel és emlékekkel. Tegyél bátran a hálószobába kézzel készített tárgyakat, újrahasznosított anyagokból készült kiegészítőket, és az utazásaidon begyűjtött szuveníreket.

Jöhetnek az álomfogók, a különféle horgolt és hímzett tárgyak, a makramé virágcserepek és mandalák is a hippis hangulatú hálóba. A tengerifű kosaraknak, az újrahasznosított papírból készült ruhatároló táskáknak, a könnyű fényfüzéreknek és gyertyáknak is helyük van a bohém stílusú terekben.