15% kedvezmény a FEBRUAR15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

iDesign

A Bob Immerman által, 1974-ben alapított iDesign márka a designos lakberendezési cikkek és tárolók gyártására összpontosít, amelyek hatékonyabb és stílusosabb belső teret tesznek lehetővé. Egy változatlan célt követ, mégpedig azt, hogy innovatív termékekkel, elérhető áron könnyítse meg mindennapjainkat. A fenntartható csomagoláson, az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokon keresztül a gyártás során a környezetre is gondol.

3 érv, hogy miért válaszd az iDesign márkát

Az összes alapvető dolog jobb áttekinthetőségéért. Így foglalható össze az amerikai iDesign márka víziója. Termékeit kedvező elérhetőség, egyszerű megjelenés, tompa színek és kiváló funkcionalitás jellemzi.

Sokoldalú termékek
Dobozok, kosarak, tálcák. Ez csak egy rövid lista a márka által kínált tárolási megoldásokról. Az intelligens és a többfunkciós kialakításnak köszönhetően minden helyiségben rendet teremt.

Innováció
Az iDesign fő célja, hogy termékeivel megkönnyítse a mindennapokat. Kiteljesedésének velejárója az innováció, amely folyamatosan előreviszi.

A tiszta bolygóért
A fenntarthatóság a márka szerves része. Ezért fenntartható csomagolást, valamint újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokat választ. A hulladék minimalizálására irányuló erőfeszítések szintén maguktól értetődők.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Elérhetőség
Azonnal szállítható
Akciók
Szűrők és rendezés
313 termékből 48 lett látható