Bonami-napok: akár 40% kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Bonami tippek egy hangulatos teraszhoz

Készítsd fel a kertet vagy az erkélyt az új nyári szezonra! Ezt könnyen megteheted ezekkel a gyönyörű kiegészítőkkel. A stílusos bútorok kiválóan alkalmasak a hosszas kerti pihenésekhez, vagy akár a lakások erkélyén eltöltött kellemes pillanatokhoz. Készítsd el kedvenc italod, helyezd magad kényelembe és élvezd a napsütést!

Párnák

Készülj fel a jó idő érkezésére és szerezd be a legpraktikusabb kerti bútorokat! A textilkiegészítőkkel és ötletes dekorációkkal még szebbé varázsolhatod a terasz megjelenését.

Ezekkel a színes párnákkal. bármikor felfrissítheted a terasz hangulatát.

Hasznos kiegészítők

A klasszikus textíliák mellett olyan tartós anyagokat is használj, amelyek vízállók. Így nem kell aggódnod, ha esetleg víz vagy narancslé kerülne a bútorra.

Az újrahasznosított műanyagból készült kültéri szőnyegek népszerűek ebben az évben. Ellenállnak a rossz időjárásnak és rendkívül tartósak.

A varázslatos hangulat megteremtéséhez a terasz fő világításán kívül szerezzen több hangulatos lámpát, fényfüzért és a gyertyát is.

További tippek

  • Ha elég nagy a terasz, különítsünk el rajta különböző helyeket. Az ülőbútor mellett jól mutat például egy függőfotel is.
  • Takarókból és puha plédekből sosem elég. Nekik köszönhetően a kint töltött estéket egészen őszig élvezhetjük.
  • Fűszernövényeinket egyszerűbben gondozhatjuk önöntöző virágtartókban.
  • Egy fák közé rejtett madáretető, egy bambuszlámpás vagy egy elegáns kültéri hőmérő még kellemesebbé teszi a teraszt.