Bonami-napok: akár 40% kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Kanapé kis lakásba

A kanapé egyet jelent a pihenéssel, a családi mozizással és a lazulós baráti estékkel. Ezért nem is meglepő, hogy a legtöbben ezt a bútort tartják a legfontosabbnak egy lakás vagy ház berendezésénél.

De nem mindenki lakik akkora házban, hogy ne kelljen odafigyelnie a tér megfelelő kihasználására. Ha kisebb lakásod van, ahol minden szabad rész kincset ér, meríts ihletet a Bobochic Paris kínálatából és teremtsd meg saját harmonikus kuckódat!

Multifunkcionális bútorok

Ha szükséged van egy olyan vendégágyra, ami nem sok vizet zavar a lakásban, vagy multifunkcionális kanapét keresel, amit bármikor ággyá alakíthatsz, ideális megoldás lehet a dupla vagy háromágyas kanapé. Praktikusságával tökéletes megoldást nyújthat a helyhiány ellen.

Tárolóhelyek

A tárolók sok gondtól szabadíthatnak meg a mindennapokban. Nem számít, ha olyan paplanokat, téli ruhákat vagy könyveket rejtesz el a kanapéban, amikről nem tudsz egykönnyen lemondani. Mindig jó, ha van egy plusz hely, ahova pakolni tudsz!

Kiegészítők és dekorációk

Ne vidd túlzásba a dekorációkat és a kiegészítőket! A kis terek minimalista megoldást igényelnek, egy túlzsúfolt szoba könnyen veszíthet a bájából. A kevesebb több alapelvet követve elég néhány puha pokróc és díszpárna!