Nappali akár 25% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Karácsonyfa természetes és minimalista stílusban

Nálad is kiveri a biztosítékot a túldíszített, giccses karácsonyi dekoráció? Ha egyszerűségre és természetességre vágysz, akkor a legjobb helyen vagy! Idén egyértelműen a természetességen van a hangsúly, amit a skandináv minimalista stílus tökéletesen kihangsúlyoz.

Meríts inspirációt dekoráció és kiegészítő tippjeinkből! Ezekkel a darabokkal hangulatos, egyszerű, mégis stílusos és meghitt ünnepi hangulat lesz az eredmény.

Az egyszerűség gyönyörködtet!

Ez az állítás akkor is igaz, ha a dísztárgyak és dekorációk anyagválasztásáról van szó. Kerüld a műanyag díszeket, a túlságosan csillogó kiegészítőket és a túl erős színeket. Válassz fából, rattanból, szövetből, papírból vagy üvegből készült, természetes megjelenésű darabokat!

Ezek a népszerű alapanyagok soha nem mennek ki a divatból, így jövőre is használhatod őket!

Semleges és földes árnyalatú színek

A színpalettát természetesen a dekorációs anyag kiválasztása határozza meg. Ezért a bézs vagy a krémszín semleges tónusaival, illetve a barna vagy a téglavörös földesebb árnyalataival nem nyúlhatsz nagyon mellé.

Itt-ott felfrissítheted a földes árnyalatokat egy kis mélykékkel, pirossal vagy aranyszínnel, de ügyelj arra, hogy ne ezek legyenek a domináló színek.

Összpontosíts a szép részletekre!

A minimalista stílus nem azt jelenti, hogy unalmas. A szépség a legapróbb és váratlan részletekben rejlik.

A bársonnyal félig bevont díszek vagy a szép illusztrációkkal rendelkező fémdíszek jól illenek ehhez a stílushoz és az egyszerű faházikók a fa alatt tökéletesen helyettesítik a klasszikus betlehemi díszeket.

Csomagolópapír választása

Csomagold be az ajándékokat olyan csomagolópapírba, amely összhangban van a fán lévő díszek színeivel! Garantáljuk, hogy csodálatosan fognak kinézni a fa alatt.

Ne felejtsd el a szoba többi részét!

Az olyan könnyed dekorációkkal, amelyeket az ablakba a párkányra, az asztalra, a komódra vagy közvetlenül az étkezőasztalra helyezhetsz, a szoba többi részét is felkészítheted a karácsonyra. Ha lehet, válassz inkább egyszínű darabokat, amelyek egyszerűségükkel mindenkit rabul ejtenek majd!