Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Miért éri meg kibővíthető asztalt vásárolni?

Már régóta szeretnél egy új étkezőasztalt? Mielőtt döntenél, nézd meg a kibővíthető változatokat. Szeretnénk meggyőzni, miért is érdemes befektetni egy multifunkcionális darabba. Inspirációnkban öt okot adunk arra, hogy miért válaszd Te is a kibővíthető asztalokat!

1

Multifunkcionális

A kibővíthető asztal egyik legfontosabb jellemzője a multifunkcionalitás. A nagyobb összejöveteleknél könnyedén megnövelheted a méretét és mindenki kényelmesen el fog férni mellette. Ezenkívül a megnövelt felületet a konyhai munkáknál is értékelni fogod, mivel tökéletes extra munkafelületet biztosít a nagyobb főzésekhez, sütésekhez. Összecsukva is praktikus, mert még így is kényelmesen elfér mellette négy személy és akár home office-hoz is nyugodtan használhatod.

2

Alkalmazkodik a helyiséghez

Kör alakúból ovális és négyzetből téglalap alakú? Tetszés szerint alakíthatod az asztal megjelenését. Bármikor megváltoztathatod az asztal formáját, így akár a belső tér egyik meghatározó darabjává is válhat. A helyiség domináló bútoraként is használhatod, de akár a fal mellé is helyezheted. Kinyitott állapotban elválasztó elemként is szolgálhat, amely segít elhatárolni a lakóteret a konyhától.

3

Ideális első lakáshoz

Minél többféle módon használhatsz ki egy bútort, annál jobb! Ez különösen igaz a kis laskásoknál, ahol minden centimétert figyelembe kell venned. Ezért tökéletes választás lehet első otthonodba. A kis összecsukható asztalnak köszönhetően hirtelen további helyeket alakíthatsz ki a vendégek számára. Ha ráadásul fehér színben választod, a helyiség világosabbnak és nagyobbnak fog tűnni. Ha nagyobb lakásba költözöl, ez az asztal tökéletes lesz a dolgozószobába is!

4

Megéri az árát

Egy újabb hatalmas előnye az ára! Négy ember ülhet kényelmesen az asztalnál, de ha megnöveled a méretét, akár tizenkét személy is elfér mellette. Gondolj bele, ha egyre több barátod vagy ismerősöd lesz, nem kell lecserélned az étkezőasztalt, mert így is mindenki el fog férni mellette!

Minden a konyhába és az étkezőbe!