Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Miért éri meg kibővíthető asztalt vásárolni?

Már régóta szeretnél egy új étkezőasztalt? Mielőtt döntenél, nézd meg a kibővíthető változatokat. Szeretnénk meggyőzni, miért is érdemes befektetni egy multifunkcionális darabba. Inspirációnkban öt okot adunk arra, hogy miért válaszd Te is a kibővíthető asztalokat!

1

Multifunkcionális

A kibővíthető asztal egyik legfontosabb jellemzője a multifunkcionalitás. A nagyobb összejöveteleknél könnyedén megnövelheted a méretét és mindenki kényelmesen el fog férni mellette. Ezenkívül a megnövelt felületet a konyhai munkáknál is értékelni fogod, mivel tökéletes extra munkafelületet biztosít a nagyobb főzésekhez, sütésekhez. Összecsukva is praktikus, mert még így is kényelmesen elfér mellette négy személy és akár home office-hoz is nyugodtan használhatod.

2

Alkalmazkodik a helyiséghez

Kör alakúból ovális és négyzetből téglalap alakú? Tetszés szerint alakíthatod az asztal megjelenését. Bármikor megváltoztathatod az asztal formáját, így akár a belső tér egyik meghatározó darabjává is válhat. A helyiség domináló bútoraként is használhatod, de akár a fal mellé is helyezheted. Kinyitott állapotban elválasztó elemként is szolgálhat, amely segít elhatárolni a lakóteret a konyhától.

Minden a konyhába és az étkezőbe!