15% árengedmény lámpáinkra a LAMPA15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Fedezd fel a legújabb tárolókat és szekrényeket!

Akár egy nagy házban, akár egy kis lakásban élsz, a tárolóhelyekből soha nem elég! Összeállításunkban az előszobába, nappaliba, hálószobába és dolgozószobába találhatsz fiókos szekrényeket, könyvespolcokat, cipősszekrényeket és még sok más bútort.

Bútorok a nappaliba

A nappali a lakás egyik legfontosabb helyisége, ahol a családtagokon kívül a barátaiddal is rengeteg időt töltesz el, ezért ennek megfelelően kell kiválasztani és elrendezni a bútorokat.

Meríts ihletet széles kínálatunkból és válogass kedvedre a különböző stílusú komódok, könyvespolcok és TV-állványok közül!

Bútorok az előszobába

A meleg fogadtatáson kívül egy praktikus előszoba sok tárolóhellyel is rendelkezik. Ezért nagyon fontos, hogy úgy rendezd be az előszobát, hogy az szép, rendezett, praktikus és funkcionális legyen.

A La Forma, Compactor és Actona cipőtartói, cipősszekrényei és falra szerelhető fogasai ebben segítenek!

Bútorok a hálószobába

Rengeteg új hálószoba bútor közül válogathatsz! Az éjjeliszekrényeket, komódokat és ruhásszekrényeket különböző színekben és anyagokban kínáljuk. Egy paravánnal könnyen és stílusosan feloszthatod a nappaliban a teret, vagy privát szférát alakíthatsz ki a hálószobában.

Bútorok a dolgozószobába

Ha otthonról dolgozol, szerezz be olyan bútorokat, amelyek segítenek a munkára összpontosítani. A legújabb polcokkal és komódokkal tökéletesen tárolhatod a munkához nélkülözhetetlen eszközöket.