Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Skandináv ihletésű modern étkező

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Egyszerűség és könnyedség - ezekkel a szavakkal írhatunk le legjobban egy skandináv étkezőt. A letisztult vonalaknak, minimalista bútoroknak és dekorációknak köszönhetően ez a stílus több mint ideális kisméretű helyiségekhez.

Meríts ihletet tippjeinkből, és lehelj skandináv stílust az étkeződbe!

Bonyodalmaktól mentes

Egy tipikus skandináv étkezőben a természetes alapanyagok dominálnak, közülük is főleg a fa. Az egyes darabok kiválasztásakor koncentrálj a letisztult formákra, a minőségi anyagokra és a pontos kivitelezésre!

Finomabb benyomást keltenek a lekerekített vonalak. Hogy barátságosabb és kényelmesebb legyen az étkező, a fát fém elemekkel és világos színekkel kombináld!

Egyszerű elegancia

Asztalok és székek esetén bízz a legegyszerűbb formákban, és egy semleges palettában! A fekete, a szürke és a krémszínnel tökéletes alapot teremthetsz a merészebb elemekhez és színekhez.

A lakberendezők kedvenc trükkje

Egy kis lazaságot is vihetsz az ebédlőbe, ha játékosan kombinálod a hasonló alakú, de különböző színű és felépítésű székeket.

Stílusos teríték

A természetes elemek kulcsszerepet fognak játszani a kiszolgálás során. Ne félj a különböző stílusok és anyagok kombinálásától!

Ha kiválasztasz egy színpalettát, akkor érdekes hatást érhetsz el egy színesebb elemmel. Például a kerámiából készült egyedi tányérok, fekete fém evőeszközök és okker len szalvéták jól kitűnnek a natúr a fa asztallapon.