20% kedvezmény 80 000 Ft feletti vásárláskor a MINUSZ20 kóddal → *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

20% kedvezmény 80 000 Ft feletti vásárláskor a MINUSZ20 kóddal → *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tavasz a könyvespolcon

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Az utóbbi években a könyvespolc az otthon egyedi elemevé nőtte ki magát. A könyveken kívül olyan kincseket is tárolhatsz rajta, amiket szeretnél bemutatni a nagyvilágnak. Ízléses dekorációval remekül kombinálhatod a stílusokat és a színeket, amiket később igény szerint megváltoztathatsz.

Mivel a tavasz is végre megérkezett, itt az idő, hogy megmutassuk, hogyan dobhatod fel díszekkel a könyvespolcod!

Termékek

Tavaszi dekoráció a könyvespolcon

A könyvespolc polcait különböző dekorációkkal díszítheted. Mi egy színes órát, egy kis tükröt, dizájnos gyertyatartókat, illatos gyertyákat és virágos növényekkel teli cserepeket választottunk.

Ha táblás játékok rajongója vagy, ne félj a könyvtárad egy részét játékokkal díszíteni. A könyvtár azt tükrözi, amit szeretsz. Ugyanez igaz például a gramofonlemezekre vagy az utazásaidról származó emléktárgyakra is.

TIPP: A könyveket függőlegesen és vízszintesen rakd egymásra. A függőlegesen elrendezett könyvek jobban elférnek a polcokon, és a kötegek érdekesebbnek tűnnek. Ezután eredeti dekorációkat helyezhetsz el a tetejükön. Könyvszekrényed polcait különböző dekorációkkal egészítheted ki. Mi egy színes órát, egy kis tükröt, stílusos gyertyatartókat, illatgyertyákat és virággal teli cserepeket választottunk.

Amennyiben játékrajongónak vallod magad, ne félj egy-két darabot a polcra is feltenni!

Világítsd be a könyvespolcot pasztellszínekkel!

A könyves kuckó egy nyugodt és csendes hely. Ez viszont nem azt jelenti, hogy unalmas is kell lennie. Épp ellenkezőleg! Ne félj a különböző színes dekorációktól! Ezek feldobják a helyiség belsejét, és minden alkalommal pozitív energiát adnak át, amikor kedvenc könyveidért mész.

A tavaszhoz remekül passzolnak a pasztellszínek, hiszen ezeket a fákon és a virágzó növényeken is megcsodálhatod sétálás közben. Különösen a lágy rózsaszín, zöld, sárga és kék színek az uralkodóak. TIPP: A belső teret elegánsan összekapcsolhatod a tavaszi könyvespolcoddal, ha az asztalra egy friss virággal teli vázát teszel tulipánnal, nárcisszal és jácinttal.

Könyvek egy csipet művészettel

Egészítsd ki könyves kuckód művészeti alkotásokkal! Válassz egy festményt vagy szobrot és építsd pe a kömyvespolc mozaikjába! Nem szükséges a falba fúrnod, csupán támaszd a képet a könyvespolc hátsó falához. Válassz olyan képet, ami tükrözi ezt a vidám évszakot!

Még több inspiráció