Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

5 tipp az ajándékok becsomagolásához!

Szeretnéd elkerülni a fa alatt összegyűlő csomagolópapír hegyeket, vagy csak valami új módszert akarsz kipróbálni?

Meríts ihletet a fenntartható csomagolással kapcsolatos ötleteinkből! A javaslatokat követve elkerülheted a felesleges pazarlást, sok időt megspórolhatsz, és az eredmény teljesen eredeti lesz. ♥

1. tipp a csomagoláshoz

Praktikus tárolók és dobozok

Sok apró ajándékod van a kedvesed számára, amit nem szeretnél külön csomagolni, ugyanakkor túl hétköznapinak találod az ajándékzacskókat?

Használj stílusos bambuszdobozt, amely valójában önmagában is remek ajándék. Például használhatja az íróasztal rendszerezéséhez vagy az apróságok tárolásához a fürdőszobában.

2. tipp a csomagoláshoz

Hogyan csomagold be a puha ajándékokat?

Ezeket az ajándékokat nem könnyű becsomagolni. Nem tartják meg az alakjukat, és rengeteg csomagolópapírt igényelnek. A megoldás olyan egyszerű! A tengeri fű tároló kosarak csodálatosan fognak kinézni a fa alatt és egész évben praktikusan díszítik belső tereket is.

3. tipp a csomagoláshoz

Gyors és hatékony csomagolás textilkiegészítőkbe

Néhány sál, terítő vagy konyharuha olyan szép motívumokkal rendelkezik, hogy kár lenne nem kihasználni. Nagy előnyük, hogy a csomagolásnál semmi sem szakad el. Garantáljuk, hogy a siker 100%-os lesz, még akkor is, ha teljesen amatőrnek érzed magad az ajándékok becsomagolásánál.

4. tipp a csomagoláshoz

Dobozok apróságokhoz

A fa-, fém- és üvegedények kiválóan alkalmasak olyan kisebb ajándékokhoz, mint például a zoknik, fülbevalók vagy órák. Célszerű olyan típusú kiegészítőket választani, amelyek megfelelnek az illető stílusának és azokat praktikusan használhatja a konyhában, a dolgozószobában vagy akár a fürdőszobában is.