1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

TOP 5: Karácsonyi ágynemű és egyéb textíliák

Stílusos ünnepi ágyneműt vagy karácsonyi párnát keresel? Nézz körül a Bonami és vásárlóink közös kedvencei között! Ki tudja, lehet, pont most bukkansz rá arra a darabra, ami neked való!

Flanel ágynemű

A legjobb dolog, amit télen megtehetsz, ha meleg ágyneműbe takarózol. A flanel különösen puha és sima tapintású.

Próbáld ki például a Westwing Collection ágyneműt minimalista karácsonyi mintával, ami minden hálószobába tökéletes passzol.

Mikroplüss ágynemű

Kíváncsi vagy, milyen érzés gyermekkorod több száz kedvenc plüssfigurájával összebújva elaludni? Mi így jellemeznénk azt a meghitt érzést, amit egy mikroplüss ágynemű ad nekünk egy hideg téli éjszakán.

A Catherine Lansfield szürke mikroplüss ágyneműje finom északi mintájával vett le minket a lábunkról, a szürke semleges színnek köszönhetően pedig könnyen kombinálható más párnákkal és ágytakarókkal.

Pamut ágynemű

A pamut ágynemű időtlen klasszikus, amiben télen-nyáron megbízhatsz. Ha ünnepi motívumot vagy mintát választasz, hálószobád azon nyomban karácsonyi csodavilággá változik.

Öltöztesd takaród a Cotton House Trees pamut ágyneműbe, ami játékosságának köszönhetően a hálószobába és a gyerekszobába egyaránt illik.

Karácsonyi párnák

Néhány extra párna az ágyra és a kanapéra a leggyorsabb módja annak, hogy a karácsonyi hangulat beköltözzön otthonodba. A Butter Kings márka karácsonyi párnák egész készletét kínálja hagyományos és eredeti motívumokkal.

Nekünk különösen a karácsonyi díszítésűek tetszettek, a Diótörőért pedig egyenesen odavagyunk. Mi lehet karácsonyibb, mint Csajkovszkij Diótörője?

Karácsonyi takarók

Képzeld el a következő jelenetet: Karácsony van, te egy puha, meleg takaróba bugyolálva melegedsz a tűz mellett, miközben forralt bort vagy forró csokoládét kortyolgatsz. Természetesen az sem baj, ha nincs kandalló! A forralt bor melegen tart, a takaróról pedig majd mi gondoskodunk.

Számunkra kézenfekvő választás volt a világ legkényelmesebb takarója az Euromantól. A kockás minta az a bizonyos klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból, a takaró anyaga pedig olyan puha és sima, hogy soha nem akarsz majd kibújni belőle.

Még több inspiráció