Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Vendégségben a Bonami: Kislányszoba Martina Pártlová cseh énekesnőnél

Hogyan lehet berendezni egy gyerekszobát egy kislány számára úgy, hogy elszakadjon a szokásos rózsaszín kliséktől, mégis gyengédséget és játékosságot sugározzon?

Martina Pártlová cseh énekesnőnél jártunk, aki megmutatja, hogyan teremtett harmonikus lányszobát, amely a szülők számára is kényelmes.

Martina szerette volna, ha kislánya szobája eltérne a lányszobák megszokott rózsaszín-szürke-fehér színvilágától. A szoba domináns eleme a jellegzetes zöld komód lett. Martina ehhez választotta a virágmintás dizájn tapétát, amelynek színei inspirációként szolgáltak a többi kiegészítőhöz.

"Először féltem, hogy a zöld komód nem passzol egy szelíd lányszobához. De most már látszik, hogy ezek a zöldes kiegészítők nagyszerűen illenek a rózsaszínhez is, és tompítanak a szoba romantikus lányosságán.” - mondja Martina.

A szobában fontos szerepet tölt be a nagy puha fotel és a puff, ahol a friss anyuka kényelmesen szoptathat és mesélhet. A sarokba egy jellegzetes állólámpa került, amelyet egy kisebb, hasonló stílusú lámpa egészít ki.