Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Vendégségben a Bonami: Pastellmama blogger rusztikus fürdőszobája

Ha kedveled a skandináv életstílust romantikus, bohém elemekkel fűszerezve, akkor te is irigyelni fogod Pastellmama blogger fürdőszobáját!

Szeretnél olyan fürdőszobát, ahol igazán otthon tudod érezni magad, és ami 5-10 év múlva is megállja a helyét? Akkor kövesd Pastellmama tippjeit!

Vidékies fürdőszoba

Pastellmama szereti a letisztult, minőségi bútorokat és kiegészítőket, és emellett a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektet. Nem szép látvány a sok tusfürdő, samponos flakon, így jó szívvel ajánlja a fiókos mosdószekrényeket, de az is nagyon mutatós tud lenni, ha kosarakba rejted el a kellékeket.

A legdrágább darabok a rusztikus metrocsempék voltak, de ha kellene, akkor is ezeket választanám újból, annyira bájosak és imádom a textúrájukat!

3 dolog van, amihez nagyon ragaszkodom: Egy puha szőnyeg, amire élvezet kilépni, a gyertyák, amik garantálják a hangulatot és az illatos szappanok, fürdősók, amik mindig meghozzák a kedvemet egy jó fürdőzéshez.

A szappanadagoló és a fogmosópohár textúráján azonnal megakadt a szemem a válogatás során, annyira egyediek és jó kis játékosságot visznek a tökéletesen sima mosdókagyló mellé. Másik nagy kedvencem a virágos szennyeszsák. Nagyon kedvelem a len anyagot és ez a rózsás minta rögtön eszembe juttatja a rószaszirmos, kényeztető fürdőzéseket.

További tippek és tanácsok a hozzád illő fürdőszobához: