Azonnal szállítható kanapék 20% kedvezménnyel a KANAPE20 kóddal | Spórolj még ma →
Tavasz otthon és a szabadban | Inspirálódj →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tippek és ötletek: Így tedd rendbe a fürdőszobát

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Még a minimalista fürdőszobák sem nélkülözhetik a samponokat, illatos szappanokat és egyéb apróságokat a mindennapi bőrápoláshoz. De hogyan rendezd be úgy, hogy közben lenyűgöző maradjon az összhatás?

Felesleges aggódni! Csupán a megfelelő fürdőszobai szervezőkre és kiegészítőkre lesz szükséged ahhoz, hogy létrehozd saját kis oázisod.

Harmóniában

Különféle tárolók, dobozok és szappantartók segítenek rendezetté tenni a mosdót és környékét. Ha szeretnél harmóniát vinni a térbe, akkor hangold össze ezek színét a fürdőszobád berendezésével, ugyanakkor a robosztusabb fa elemeket bátran kombináld minimalista kiegészítőkkel.

Praktikusan dobozokkal

Nem zárja ki egymást az a két dolog, ha egyszerre szeretnél rendet magad körül, és elérhető közelségben tudnád a szükséges piperecikkeket. A szép fafésűket és egyéb eszközöket tedd átlátszó dobozokba, az ezerféle csomagolású kozmetikumokat pedig a legjobb, ha nem átlátszó dobozokba pakolod, így harsányságukkal nem törik meg a fürdőd egyedi stílusát.

Vízálló, tartós anyagok

A fürdőszobába a legideálisabb anyagok nedvességállóak. Ha biztosra akarsz menni, válassz üvegből, kerámiából vagy fémből készült kiegészítőket. Ha hangulatosabbá akarod tenni a teret, akkor szerezz be néhány fa vagy fonott kiegészítőt - a bambusz és a rattan is ideálisak a fürdőbe. A textildobozokat könnyű lemosni, és játékosságot visznek a térbe.

Sminkes kellékekhez és ékszerekhez

A speciális kozmetikai rendszerezők segítenek rendbe tenni a smink kellékeid. Válassz minőségi műanyagból készült darabokat, amiket könnyű tisztítani, és színtartóak. Az ékszerállványok pedig nemcsak praktikus kiegészítők, hanem stílusos dekorációnak is szuperek.

Minimumból a maximum

Sosincs elég hely. A kis fürdőszobákban pláne nincs. A kihúzható polccal minden négyzetcentimétert hatékonyan kihasználhatsz. Elegánsan elrejtve elférnek rajta a kozmetikumaid és a tisztítószerek is.

Gyorsan és egyszerűen

A tapadókoronggal rögzíthető Compactor polc tetszeni fog mindenkinek, aki el akarja kerülni a fúrást . A speciális öntartó rendszernek köszönhetően pár másodperc alatt rögzítheted a falhoz.