1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár

Karácsony a természetesség jegyében

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

A környezetbarát anyagok, a természetes megjelenés és az egyszerű formák rajongója vagy? A bonyolultság és a csillogás nem a te világod? Akkor idén karácsonykor díszítsd otthonodat természetes stílusban! Milyen karácsonyi dekorációk és kiegészítők az ideálisak, és milyen színeket válassz? Az alábbiakban kiderül!

Termékek

Természetes anyagok: papír, fa, üveg

A természetes stílusban a papír, kerámia, fa és üveg karácsonyi dekorációk dominálnak. Ezért érdemes elkerülni az egyszerű, műanyag gömböket vagy más mesterséges díszeket. Ezek semmiképpen sem férnek össze a természetes stílussal.

Viszont a természetes anyagok nem hiányozhatnak a karácsonyi asztalról. Például a lenvászon szalvéták és tányéralátétek, a természetes gallyakból készült díszek és a lágy, természetes színekben pompázó étkészletek mind tökéletes választások.

Természetes stílusban megterített asztal

Természetes színek

A földszínek kétféle formában képviselik a nyugodt árnyalatokat. Az egyik felét a világos semleges színek, mint a barna, a szürke, a bézs, a világoszöld és a világoskék uralják. A másik felében a titokzatos és melegebb színek: a vörös, a sötétzöld és a mélykék árnyalatai jelennek meg. Ezeket aranyszínnel kiegészítvey egyediséget kölcsönözhetsz otthonodnak.

Dekorációk természetes stílusban

Számos karácsonyi dekoráció közül választhatsz, ilyenek például a világító csillagok, a fából készült karácsonyfák, valamint fenyőtobozok, makkok és szalmadíszek is. A kézzel készített pattogatott kukoricaláncok és a szárított narancsszeletek is újra népszerűek.

Dekorációk természetes stílusban

Karácsonyi fénydíszek

Még több inspiráció