15%-os tavaszi akció az APRILIS15 kedvezménykóddal | Spórolj még ma →
Mid Season Sale | Vásárolj akár 30%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Karácsony az elegancia jegyében

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Az ünnepi hangulatot idén a berendezésbe, terítésbe és a karácsonyfa stílusába is becsempészheted. Nem szeretnél túl hivalkodó dekort, ennek ellenére impozáns és előkelő otthont látsz magad előtt? Akkor odaleszel ezekért az elegáns stílusú, csipetnyi luxussal kiegészített dekorációkért, kiegészítőkért és karácsonyfa díszekért.

Egyszerű, de nagyszerű karácsonyi asztal

Az ünnepi asztal megterítésekor ne vigyük túlzásba a dekorációkat. Ehelyett ügyeljünk arra, hogy még az asztal olyan funkcionális és praktikus részei, mint például az evőeszközök, gyertyatartók és szalvéták is dekoratívak legyenek.

Engedj teret az aranynak a természetes színek mellett!

A színek ízléses kombinálásával elérhetjük, hogy az összhatás ne tűnjön túlságosan "erőltetettnek". A természetes árnyalatok, például a barna, a bézs, a zöld és a krémszín vezető szerepet tölt be. Az arany vagy ezüst kiegészítők és részletek egyediséget teremtenek anélkül, hogy az eredmény hivalkodónak tűnne.

Maradj a hagyományos anyagoknál!

Válassz akasztós díszeket a fára vagy az ablakokra kiváló minőségű anyagokból, például üvegből vagy porcelánból! A precízen megmunkált papírdíszek is jól mutathatnak. A színes műanyag gömböket vagy más, műcsillámokkal vagy rojtokkal ellátott díszeket viszont kerüld, mivel ezek inkább az extravagánsabb dekorhoz passzolnak.

Gyertyatartókkal és lámpákkal a tökéletes hangulatért

A lágy, meleg fehér fény fokozza a meghitt és ünnepi hangulatot. Kerüld a színes és a hideg fehér fényű fényfüzéreket, ezek nem teremtenek ugyanolyan varázslatos hangulatot. Ehelyett néhány egyszerű porcelán vagy fém gyertyatartó is megteszi a hatását. Ugyanabból a kollekcióból több, különböző méretű vagy formájú gyertyatartó kombinálása mutat a legjobban.