15% kedvezmény a MINUSZ15 kóddal | Már csak ma éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Otthoni iroda a minimalizmus jegyében

A "kevesebb több" elvet követed és olyan dolgozósarkot szeretnél, ami stílusos, mégis egyszerű? Akkor a minimalista stílusú iroda pont megfelelő számodra.

A minimalizmus lehetővé teszi, hogy megszabadulj mindentől, ami túlterhel és megakadályoz abban, hogy a lehető legjobban teljesíts. Próbáld ki velünk!

Az íróasztal és a szék a legfontosabb

Az irodai bútoroknak vezető szerepet kell játszaniuk a munkaterületen. Egy jól megválasztott íróasztal önmagában is műalkotás lehet. Egy minimalista irodához válassz könnyű bútorokat világos színekben és egyszerű vonalakkal.

A legfontosabb, hogy az íróasztal és a szék funkcionális legyen, és úgy tartson kényelmesen, hogy megóvjon a hát- és fejfájástól.

Tudd meg, hogyan érhetsz el a egészséges ülőpozíciót a munkahelyeden!

Főszerepben a fa és a fehér szín

A minimalista iroda kialakításához válassz természetes anyagokat, például fát, fémet, üveget vagy akár bőrt és követ. Tarts mértéket, és ne kombinálj háromnál több anyagot!

Hagyd, hogy a fehér szín játssza a főszerepet, és kombináld a barna, a szürke vagy a bézs földes árnyalataival. Választhatsz egy feltűnőbb színt is, például a sötétzöldet vagy akár az aranyat. Ezeket azonban kisebb felületen vagy néhány dekoráción használd, hogy ne tűnjenek túl agresszívnak.

2 az 1-ben kiegészítők: szépek és funkcionálisak

Az olyan dekorációk, mint a szobanövények vagy a gyertyák személyes jelleget és otthonos hangulatot kölcsönöznek az irodának. Azonban csak néhányat válassz, hogy ne vonják el a figyelmet.

A legjobbak a többfunkciós - azaz dekoratív és hasznos - kiegészítők, mint például az írószerek, az asztali lámpák vagy a szervezők.

A szemet gyönyörködtető, végső minimalizmus eléréséhez el kell búcsúznod a káosztól! Fedezd fel a legjobb stratégiákat az iratok rendszerezéséhez, és az íróasztal rendben tartásához.