Karácsony előtti kiárusítás: 20% és még nagyobb kedvezmények | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Őszi hangulatba bújtatott minimalista hálószoba

Stefkovics Nóra
Stefkovics Nóra
Bonami Blogger

Ha kedveled a natúr színek világosabb és sötétebb árnyalatait a belső térben, vagy igazi őszimádó vagy, aki nem tud betelni a hangulatos lakáskiegészítőkkel, akkor vedd körül magad velük a hálószobában is!

Inspirálódj Junger-Bálint Dária őszre hangolt, minimalista hálószobájából és alakíts ki időtlen megjelenésű, nyugodt alvási környezetet otthonodban.

Őszi színek és időtlenség kombinációja az ágyon

Barna, téglavörös, bézs és sötétzöld. Ezek az őszi színek hálószobai textíliák segítségével könnyen bevihetők a helyiségbe. Érdemes az ágyra egy egyszerű alapszínt választani, például egy fehér, bézs vagy szürke ágyneműhuzat formájában, ami könnyen kombinálható az adott évszakhoz vagy eseményhez illő kiegészítőkkel.

A fehér ágyneműhuzat könnyen kombinálható színesebb kiegészítőkkel.

Otthonunk berendezése során alapvetően a természetes alapanyagokhoz - lenhez, fához, márványhoz, és meleg árnyalatú szövetekhez - nyúlok. Így az őszi hangulat teljességéhez már csak az apró kiegészítők hiányoznak. Gyertyák, kis lámpák, kötött takarók, olyan kiegészítők, amik melegséget, intimitást kölcsönöznek az otthonnak. Ilyenkor színesítik a teret a föld színek is: barna, rozsda, bézs, vagy néha egy kis sötétzöld.

Junger-Bálint Dária

Muri, a cicus is élvezi a hangulatos kiegészítőkbe öltöztetett ágy puhaságát.

A masszív bambusz tálca stabilan megtartja a ráhelyezett apróságokat az ágyon.

Kellemes illatok és fények

Lámpák, illatosítók és gyertyák segítségével meleg és hívogató őszi belső teret alakíthatsz ki. A minimalista enteriőr ráadásul nem kér sokat! Már egyetlen kis fénydekoráció vagy egy kellemes illat elegendő a nyugodt, melengető légkör létrejöttéhez. Mindig igyekezz megtalálni az illatok és fények megfelelő arányát, hogy ne legyen túl sok vagy zavaró.

Egyetlen kis fénydekoráció is csodákra képes.

Az őszi hangulat teljességét az illatok hozzák meg. Fahéjas, almás, vagy szilvás pite illat, amit akár egy jól kiválasztott gyertya, vagy illatosító is biztosíthat a háznak.

Junger-Bálint Dária