Nappali akár 25% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Terasz átalakítás: A szlovák táncosnő nyári oázisa

Egész évben a nyarat várod? A kerted vagy a teraszod a kedvenc pihenőhelyed a hosszú napfényes napokon?

Készíts egy koktélt, és meríts ihletet a népszerű szlovák influencertől, Katkou Jakeštől, aki megmutatja, hogy a stílusos kerti bútorokkal hogyan alakíthatod ki magadnak a csodás trópusi úti célok semmihez sem fogható hangulatát.

Kültéri bútorok

A kerti bútorok meghatározzák otthonod kültéri tereinek karakterét, különlegesebbé teszik a vendéglátást és segítik a kikapcsolódást.
Az ideális kerti bútor kiváló minőségű, strapabíró, kényelmes és időtálló is egyben. Válassz olyan darabokat, amik sok-sok forró nyarat kibírnak!

Katke Jakeš egy igazán megbízható és minőségi kerti garnitúrát szerzett be, amibe rögtön beleszeretett.

Míg tavaly egy elegáns, hangulatos és minimalista tér kialakítása volt a cél semleges tónusú bútorokkal, addig ezúttal vidámabb színekre vágyott, amelyek trópusi hangulatot visznek otthonába .

Kerti kiegészítők citrus színekben

A megfelelően kiválasztott kiegészítők csodákra képesek. A természetesség jól kiemelhető a fából vagy tengerifűből készült kerti dekorációkkal. A kültéri asztalra ne felejts el kitenni egy nagy tálat, tele friss gyümölccsel. Narancs, citrom, lime – mindez egzotikus látványt kölcsönöz udvarodnak vagy az erkélyednek.

A dekor és kerti textíliák színsémájának alapjául használd a tenger árnyalatait! A látványt a gondosan megművelt növények és virágok által alkotott 'csendéletek' teszik teljessé.

Stílus rattan bútorokkal

Amikor fülledt a levegő és nagy a hőség, a fonott bútorokon ülve akkor sem fülledünk be.

Ez a mesterséges rattanból készült függőszék nagyon stílusos és modern. Mindemellett nagyon kényelmes is!

A rattan kültéri bútorok előnye, hogy csak minimális ápolást igényelnek. Tartós, erős és rugalmas anyagból készülnek, így sok éven át élvezheted kényelmüket.

Kültéri szőnyegek

A kültéri használatra szánt szőnyegeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak és megőrizzék gyönyörű felületüket.

A kültéri szőnyegek ugyanazt a célt szolgálják, mint a beltériek: egységessé teszik az ülőgarnitúra különböző darabjait.

A szőnyeg kiemeli a részleteket, lehetővé téve, hogy igazán személyre szabott dekorációt alkothass meg a kertedben vagy a teraszodon.