1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

TOP 5: Karácsonyi világítás

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Szeretnél meghitt és romantikus karácsonyi hangulatot teremteni? Akkor semmiképp ne feledkezz meg a karácsonyi fényekről, amik segítségével minimális erőfeszítéssel érheted el a hőn áhított wow-hatást.

Szeretnénk megkönnyíteni a dolgod, ezért összegyűjtöttünk 5 hasznos tippet, amik reméljük segítenek otthonod kidekorálásában.

Világító karácsonyi koszorú

Miért ne legyen már a bejárat is stílusos? Természetesen nem kell rögtön drága és grandiózus dekorációra gondolni. Elég, ha egy egyszerű, kivilágított koszorút akasztasz az ajtóra, ami minden vendéged szívébe becsempészi a karácsonyi hangulatot.

A beltérben is remekül fog muttani, a nappaliban akár a komód fölé vagy a konyha falára is felakaszthatod.

Próbáld ki a Star Trading LED izzós koszorúját, amihez ráadásul időzítő is jár. Így a villanyszámlád sem látja kárát a dekorálásnak.

Világító karácsonyi csillagok

Amennyiben karácsonyi fényeket keresel az ablakodba, a zsinórlámpák helyett válassz padlóra helyezhető vagy felakasztható karácsonyi fényfüzéreket.

Remek első benyomást benyomást kelthetsz a Star Trading energiatakarékos LED izzós világító csillagával.

Fényfüzérek karácsonyfára

Ami semmiképpen sem hiányozhat egyetlen otthonból sem, az legalább egy karácsonyi fényfüzér. Természetesen nem csak a fa megvilágítására használhatod.

A karácsonyi asztal fénydekorációjaként is kiválóan megállja a helyét, vagy átalakíthatod világító lámpássá is. A dekorálásnak csak a te képzeleted szabhat határt.

Ezekre például kiválóan alkalmas a Bonami Essentials LED fényfüzére, ami 100 darab meleg fehér fénnyel világít.

A lámpák ráadásul elemmel működnek, így nem korlátozza a konnektor. Ha pedig kreatív lélek vagy, próbálj meg lámpást készíteni.

Világító karácsonyi díszek

A különböző világító dekorációk is sokat tesznek a hangulatos otthonért. Az pedig már csakis rajtad múlik, hogy a semleges vagy a karácsonyi stílust részesíted előnyben.

Dekoráld otthonod egy rózsaszín papírból készült függő fénydekorációval a svéd Markslöjd márkától, ami nem csak karácsonykor varázsolja meséssé otthonod.

Karácsonyi elektromos gyertyatartó

Ha nemcsak az ünnepi asztalnál szeretnél a gyertyák fényével kedveskedni, de szeretnéd elkerülni a pislákoló lángokkal járó kockázatokat is, akkor az elektromos változat a ehető legjobb megoldás.

Csapj le a Markslöjd Måseskär piros gyertyatartójára, amit teljes nyugalommal elhelyezhetsz a komódon vagy az ablakpárkányon.