Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Bonami Brunch: Romantikus tálalás a mypastelland stylistjával

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, miért ne tehetnénk emlékezetessé? Ha szereteted a véget nem érő brunchokat, de nem szeretnél korán útnak indulni kedvenc reggelizőhelyedre, maradj otthon és lepd meg családod és barátaid egy felejthetetlen reggelivel! Így döntött mypastelland stylistja, Csenge is, aki gyönyörű teraszát alakította ki romantikus stílusú reggelizővé, amiből szinte árad a nyugalom és az otthonosság érzése. Olvass tovább és rendezz te is brunch partit!

Madárcsicsergés a szabadban és a tányéron is

Szereted az egyszerű, minimalista kiegészítőket, de úgy érzed, valami hiányzik a vidámnak szánt reggelizőasztalból? Megoldás: mintás étkészlet! Csengéhez igen közel áll a letisztultság, de a romantikus hangulatú reggeli megteremtéséhez vidám, színes étkészletet választott.
"Ahogy a kertben a színes virágok, úgy a teraszon egy brunchoz is a színes kiegészítők elengedhetetlenek a számomra! Erről a vidám, madaras étkészletről egyből eszembe jut az érzés, ahogy a teraszon üldögélve madárcsicsergést hallgatva reggelizem."

Rattan és len: a verhetetlen páros

Nem számít, hogy tél vagy nyár, a természetes anyagok kint és bent is hódítanak. A rattan szék, a juta alátét és a lenvászon szalvéta együttes lágyságot kölcsönöz a tálalásodnak és tökéletesen beleillik egy vidám brunch hangulatába.

“A színeket a kertem növényei inspirálták, a rózsaszínek és a fonott barna kiegészítők szép kontrasztot hoznak létre a teraszunk világos tónusaival. A kültéri bútorainkhoz hasonlóan itt is olyan darabokat válogattam, amik természetes anyagúak, így esett a választásom ezekre a rattan székekre, a fonott tányéralátétekre, valamint a len asztali kiegészítőkre.

A romantikus hangulatot a részletekkel teremtettem meg, a madaras és szitakötős tányérokkal és poharakkal, az üvegbúrás tálcákkal pont olyan a teríték, mintha egy mesébe csöppentünk volna.”

Használj üveget!

Az üveg egyszerű, de nagyszerű megoldás, ami észrevétlenül is beragyogja a megterített asztalt. Üveg poharakkal és kancsókkal a tiszta szépséget is becsempészhetjük a reggelibe, ami minden vendéged le fogja venni a lábáról.

“A teraszunk egy tökéletes átmenet a bent és kint között. Mivel üvegtetős, ezért nem zárja le a teret, láthatjuk a pillangókat, madarakat elrepülni, miközben a puha párnák és a textilek a benti kuckózás hangulatát hozzák vissza. Ezt a kettőséget szerettem volna a kiegészítőkkel is megteremteni. Az asztalon is sok üveget használtam, melyek áttetszősége még inkább összekapcsolja a kertet a terasszal.”

Még több inspiráció