Nappali akár 25% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Kerti moziélmény Veronika Arichteva cseh színésznővel

El tudsz képzelni romantikusabbat egy nyári mozinál? Mi igen! Filmezés a saját kertedben, ahol a hozzád legközelebb állókkal nézheted meg kedvenc filmeidet.

Meríts ihletet Veronika Arichteva és férje Biser Arichteva bohém kiegészítőivel tarkított kültéri Paradicsomából! Végül is ki tudna jobb tanácsot adni egy szabadtéri filmmaratonhoz egy színésznőnél és egy filmrendezőnél?

Hogyan kezdj hozzá?

A beépített hangszóróval és távirányítóval rendelkező kivetítő a legideálisabb - így könnyedén megállíthatod a filmet, ha már az elején elfogy a popcorn. Ezután csak a vásznat kell felépíteni. Ebben a Bonami csapata segített Veronikának, és nem is volt nehéz. Négy ügyes kéz, két gerenda és egy fehér lepedő elég is volt. De nyugodtan vetíthetsz a ház falára is.

Nappali a szabadban

A háborítatlan kényelem és filmélmény érdekében Veronikáék a Karup Design variálható kanapéit is bevetették, amik könnyedén nyugágyakká alakíthatóak. Bohém elemekkel kiegészítve - puffokkal, takarókkal, lámpákkal és párnákkal - garantált a nyugodt légkör. Általában a "kevesebb néha több" elven mozgunk, de ebben az esetben ezen kicsit változtatnánk: a több néha több!

Hangulatos világítás

Teremtsd meg az ideális légkört egy hosszú nyári estéhez! Érdemes lámpákat és füzéreket elhelyezned az ülések köré, amik kellemes, halvány fényükkel varázsolnak el. Már csak néhány gyertya kell, és minden készen áll egy romantikus randihoz!

Kényelmes és praktikus

A tökéletes végeredményhez már csak kültéri szőnyegek kellenek, amik kint és bent is használhatóak. Nagyon tartósak, így az esőt és az elszabadult gyerek bulikat is bírják. Ezenkívül a szennyeződések vízzel és ronggyal könnyedén eltávolíthatók.

Veronika és Biser tervei szerint a mozi egész nyáron a kertben marad, hiszen kisfiuk születésnapi partiján és a barátokkal töltött laza estéken is remek hasznát vehetik. Mozi és piknik: mi el sem tudunk képzelni ennél jobb programot ezen a forró nyáron!