Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Stílusos otthon görög módra

Lenyűgöző szigetek, kristálytiszta kék vizek és finom ételek, amiktől összefut a nyál a szánkban: Görögország paradicsom és nyári menedékhely sok turista számára. Nem is csodáljuk!

Akár a krétai tavernákról, a naplementés sétákról Mykonoson és Santorinin, akár Zakynthos és Skopelos tiszta kék vizéről álmodozol, adj otthonodhoz egy csipetnyi görög stílust! Nem kell több száz kilométert utaznod ahhoz, hogy a paradicsomi környezetben érezd magad - mi elhozzuk neked.

A görög tavernák megidézése

A sötétkék faasztalok és székek, a kockás terítők és a kék, virágos vagy tengeri mintákkal díszített edények által azonnal a legszebb görög szigetek egyik tavernájában érezheted magad, akár a mykonosi naplemetésről, akár a grillezett halról a krétai sikátorok egyik tavernájában, akár Santorini reggeleiről álmodozol.

Ha valami egyszerűbbet szeretnél, válassz fehér és kék terítőket, valamint visszafogott kerámiaedényeket.

Termékek

Pont úgy, mint a görögöknél

A család fontos szerepet játszik a görög kultúrában. A görögök a jó ételeken kívül a közös családi étkezéseket is szeretik - ahol a szülőktől a nagyszülőkig, nagybácsikig, nagynénikig és unokatestvérekig mindenki részt vesz.

A tömör fa a görög otthonok nélkülözhetetlen eleme. Válassz egy olyan asztalt, ahol minden szeretted kényelmesen elfér. Lehet, hogy nem a görög hagyományok szerint zúzod a tányérokat, de a szórakozás így is garantált.

Terasz, ami Santorinit idézi

Tudtad, hogy a görögöknél évente több mint 250 napot süt a nap? A napvédelem tehát elengedhetetlen, különösen mivel szeretik a nyarat teljes mértékben élvezni. Tegyél kerti bútorokat a kertbe vagy a teraszra, állíts fel egy napernyőt, és élvezd a pihenést!

Ha tengerparti hangulatot szeretnél teremteni, egészítsd ki a szabadtéri ülőhelyet tengeri színekben pompázó dekorációval.

Termékek

Termékek

Krétai kényelem

A szabadon hagyott tégla- vagy kőfalak a hagyományos görög dekoráció részei, akárcsak a díszes kő- vagy márványpadlók. Ha nincs ilyen falad, használj tapétát és matricákat, amikkel autentikus görög hangulatot varázsolhatsz nappalidba.

Produkty

Dekoráció ókori görög stílusban

A Meander stílusa az ókori görög vázákra és templomokra emlékeztet. Ez a dísz a végtelenséget szimbolizálja, és különböző formákban még ma is megjelenik a görög házak belső terében.

Strand idéző hálószoba

A nagy meleg miatt a görögök nagymértékben támaszkodnak a könnyű és szellős anyagokra, például a vászonra, különösen az ágyneműk esetében. Az egyszerűség a görög hálószobák kulcseleme. A világos fabútorok könnyen kombinálhatók a kék árnyalatú textíliákkal, így úgy érezheted, mintha Szkopelosz szigetén lennél.

Termékek

Termékek

Még több inspiráció