15% árengedmény lámpáinkra a LAMPA15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tárolókosarak minden helyiségbe

Lída Maršálková
Lída Maršálková
Bonami Blogger

Eredeti megoldást keresel a játékok, a kozmetikumok vagy akár az élelmiszerek tárolásához? Cseréld le, vagy egészítsd ki meglévő tárolóidat fonott vagy szövet kosarakkal, amelyek nemcsak nagyon praktikusak, hanem fel is dobják a belső teret.

A konyhában a gyümölcsök, a fürdőszobában a szennyes, a dolgozószobában az iratok és a ceruzák tárolásához jönnek jól, és még a szobanövényeknek is jól állnak! Vagy talán egy fonott kosárral indulsz ki az erdőbe gombáért, vagy a hétvégén friss zöldségekért a piacra?

Kosarak a fürdőszobába

Kíváncsi vagy, hogyan tárolhatod a sminkeket, tusfürdőket és borotvákat? A tárolókosarak tökéletesek hozzá! Mivel szövetből készülnek, nem baj, ha időnként kiömlik bennük egy kis testápoló vagy fogkrém. Ilyenkor egyszerűen letörölhetők egy nedves ruhával.

A tárolókosarak olyanok, mint a női kézitáskák - minden beléjük fér, de logikus rendszerezés nélkül sokáig fogsz keresgélni bennük. Ezért adj a tartalomnak némi logikát. Az egyik kosárba csak utazási kozmetikumok kerüljenek, a másikba a babakozmetikumok, egy másikba pedig a szennyes, majd a hajgumik, tisztítószerek stb.

Kosarak a konyhába

Szereted a rendet a konyhában? Akkor imádni fogod a tárolókosarakat, mert szinte bármit tárolhatsz bennük a konyhai kellékektől kezdve az élelmiszerekig. Ha friss gyümölcsöket és zöldségeket szeretnél tárolni bennük, a drótkosarak ideálisak, ráadásul légáteresztőek is, így az ételek nem penészednek be.

Kenyér vagy zsemle tárolásához válassz speciális kenyértartó kosarakat, amelyek jól szellőznek. A fonott tárolókosarakba kisebb konyhai eszközöket, fűszereket, teákat stb. is elhelyezhetsz. És persze ott van még a kosár kaspókénti felhasználása is.

Bonami tipp: Nem sok hely van a konyhapulton? Használj konyhai kiegészítő kosarakat, amiket bárhová felakaszthatsz.

Kosarak egyéb helyiségekbe

Itt kombináld a dekoratív kosarakat azokkal, amelyeknek gyakorlati céljuk is van. A hálószobának biztosan jót tesz legalább egy tárolókosár az ágyneműk, párnák vagy kedvenc könyvek számára az ágy mellett. A nappaliban a kosarakban tárolhatod például a távirányítókat és a magazinokat. A dolgozószobában a kosarak az iratok, írószerek stb. számára lesznek hasznosak.

Rend tanuláskor és a játékok között is

A játéktároló kosarakkal végre meglesz az építőkockák, plüssök és játékbabák saját helye. Aranyos mintáiknak köszönhetően gyerkőcödnek is tetszeni fognak.

Nemcsak játékokhoz, hanem az iskolai felszerelés tárolására is használhatók. Így a két dolog nem keveredik össze. A gyerekszobai tárolók ezenkívül a szennyesruha és a gyerek kozmetikumok tárolásához is alkalmasak.